Record rujat

Cele mai multe persoane care s-au rujat simultan

Recordul privind cele mai multe persoane, femei dar si barbati,  ce s-au rujat impreuna simultan timp de un minut a fost doborat sambata, 8 martie 2014 de Ziua Femeii, intr-un spatiu special amenajat la parterul mall-ului Iulius Mall din Cluj unde au participat 1.384 de persoane ce s-au rujat timp de un minut folosind rujurile si oglinzile primite la intrare. Participantele au fost de toate varstele, de la adolescente pana la pensionare.

Record rujat
Record rujat simultan

Recordul a fost omologat imediat de catre reprezentatul Guinness Book care a venit special de la Londra, Mark Gerard McKinley. Recordul anterior era detinut de Caracas, capitala Venezuelei, unde in august 2012, 1.002 femei si barbati s-au rujat timp de un minut intr-un centru comercial.
Evenimentul a început în jurul orei 18.00, când trebuia să te înarmezi cu multă răbdare ca să întri în Iulius Mall, iar „ maestru de ceremonii “ a fost realizatorul tv Catalin Maruta. Acesta le-a explicat doamnelor si domnisoarelor ca regula care trebuie respectata pentru dobandirea titlului e sa se rujeze timp de un minut, fara pauze.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)