Femeia cu cele mai lungi picioare

Femeia cu cele mai lungi picioare Update

Ekaterina Lisina din Rusia detine noul record pentru cele mai lungi picioare. Piciorul stang are o lungime de 132,8 centimetri, iar cel drept 132,2 centimetri lungime.

Recordul a fost măsurat in orasul ei natal, la Penza in Rusia, pe data de 13 iunie 2017. Pentru a se stabili cu exactitate lungimea picioarelor, si pentru a indeplini conditiile Cartii Recordurilor, măsurătorile au fost facute de doi profesionisti, un doctor si o croitoreasa, iar masurile au fost luate de la călcâi până la partea de sus a șoldului

Pot să merg mai repede decât alte persoane” s-a laudat Ekaterina, cu beneficiile pe care le are de pe urma faptului ca detine cele mai lungi picioare din lume.

Înălțimea ei a ajutat-o, foarte mult si in cariera de baschetbalist profesionist, avand in palmares o medalie de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. Ea provine dintr-o familie de oameni inalti, fratele ei avand o inaltime de 198,12 centimetri, tatal sau 195,58 cm iar mama sa 185,42 cm.

În ciuda performanțelor sale sportive, Ekaterina a dorit mereu să fie model, sa defileze pe podium, așa că a renunțat la baschet pentru a-și continua acest vis. Avand o inaltime de 205,16 centimetri, Ekaterina detine si recordul pentru Cel mai inalt model profesionist.

Vechiul record era detinut tot de o rusoaica, pe nume Svetlana Pankratova, ale carei picioare sunt cu putin mai scurte, masurand 132 de centimetri. Citest articolul precedent despre Femeia cu cele mai lungi picioare

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)