Scrisoarea lui Mos Craciun

Cea mai lunga scrisoare pentru Mos Craciun

Un record inedit, a fost certificat pe data de 18 decembrie 2008, de 2110 copii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani au compus cea mai lunga scrisoare adresata lui Mos Craciun. Pe parcursul a noua zile, un sul de hartie lung depeste 400 de metri a circulat prin scolile din orasul Brasov. Rezultatul final a fost o scrisoare de 413 metri ( 1357.61 feet ) lungime.

Scrisoarea lui Mos Craciun
Scrisoare pt Mos Craciun

Campania a fost  o initiativa a Postei Romane prin Directia Regionala Brasov, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov.

Cea mai lungă scrisoare catre Mos Craciun,  a ajuns, la oficiul postal din satul Rovaniemi, din Laponia, Cercul Arctic
96930, Scrisoarea a fost inmanata personal lui Mos Craciun de o delegatie romana formata din cele doua castigatoare ale competitiei si reprezentanti ai Poştei Romane.

Dorinta comuna a copiilor a fost ca Mos Craciun sa salveze padurile si planeta.

Recordul copiilor romani a fost omologat la Brasov de reprezentantii World Records Academy, intr-o ceremonie care a avut loc la inceputul lunii decembrie.

Mos Craciun a recunoscut ca scrisoarea copiilor din romania este cea mai lunga scrisoare pe care a primit-o vreodata si le-a scris in semn de recunostinta, cateva randuri: „Dragi copii din Romania, va multumesc pentru cea mai lunga scrisoare pe care am primit-o in viata mea. De asemenea, va multumesc pentru efortul vostru de a salva padurile din intreaga lume. Vreau sa va sprijin in actiunea voastra si, in acelasi timp, sper ca padurile sa fie salvate si sa fie tratate intr-un mod corespunzător „.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)