Felicitari evenimente

Cea mai mare felicitare de Ziua Mamei

Nestle a batut recordul mondial pentru cea mai mare felicitare care marcheaza Ziua Mamei. Deosebitul eveniment a avut loc in Dubai.

Pentru a sarbatori intr-un mod special Ziua Mamei si a stabili un nou Record mondial, cei de la Nestle NIDO au prezentat o carte in interiorul patinoarului dintr-un Mall din Dubai. Dimensiunile felicitarii fiind impresionante, masurand 10 metrii inaltime si 14 metri latime ( atunci cand este deschisa).

Felicitari evenimente
Felicitare Ziua Mamei

Nestle a reusit sa doboare vechiul record cu ajutorul copiilor din Orientul Mijlociu in cadrul competitiei „I Love Mama” ( Te iubesc Mama ).

La construirea fabuloasei felicitari au luat parte peste 40800 de copii din 68 de scoli din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Arabia Saudita, Liban si Iordania iar desenele exprima dragostea pentru mama lor. Fiecarui elev i-a fost acordat, un pandantiv in forma de inima de aur ca un cadou pentru mama lor.

Recordul anterior fusese stabilit de Colegiul Universitar din Dublin, Republica Irlanda, care a creat o carte de sine statatoare de Craciun care masura 9 metri x 6 metri ( 29.5 ft x 19.7 ft ), cand este inchisa si 9 metri x 12 metri ( 29.52 ft x 39.37 ft ) atunci cand este deschisa.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)