Record diamante pe buze

Cea mai valoroasa arta pe buze

Recordul pentru cea mai valoroasă artă a buzelor a fost realizat de Craig Rosendorff (din Australia) în Perth, Australia, pe data de 7 septembrie 2018. Valoarea diamantelor de pe buze a fost de 757.975 dolari Australieni (418.106.00 Lire, 467.361,02 Euro, 540.858,59 dolari americani).

Lucrarea a fost proiectată și realizata de make-up artistul Clare Mac, care a asezat minutios în decurs a două ore și jumătate toate diamantele pe buzele modelului Charlie Octavia (model pentru Rosendorff).

Clare a aplicat pentru prima dată un strat de ruj negru mat, apoi a atașat fiecare diamant pe buze folosind adezivul pentru genele false. Diamantele, în total 126, au fost selectate din colecția lui Rosendorff și au acumulat o greutate totală de carate de 22.92ct.

„La Rosendorff Diamonds, ne mândrim cu excelența și astfel, ne-am gandit ca am putea deveni si mai buni, asa ne-am hotarat să obținem un titlu in Cartea Recordurilor.”


După stabilirea recordului, indepartarea diamantelor de pe buzele modelului Charlie Octavia a fost facuta cu grijă de însuși domnul Craig Rosendorff .

Rosendorff este o casa de bijuterii si diamante fondată în 1963 de Craig Rosendorff.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)