Cel mai greu avion tras de un barbat

Recordul pentru cea mai grea aeronava trasa de un barbat ii apartine lui Kevin Fast din Canada, acesta a tras un avion CC-177 Globemaster III care cantareste 188,83 tone pe o distanta de 8,8 metri purand doar un ham special.  Recordul a fost stabilit la Baza fortelor Canadiene din Trenton, Ontario la data de 17 Septembrie 2009.

Record de putere

In viata de zi cu zi Kevin Fast este pastor la o biserica din Canada. A intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai puternic preot din lume detinand multiple recorduri precum: cel mai greu camion tras in skandenberg ( 12, 5 tone ) , cea mai grea casa trasa ( 40 tone ), cel mai greu camion tras pe o distanta de 30 de metri ( 63, 2 tone ),  a ridicat si a mentinut ridicat nu mai putin de 500 kg pentru o perioada de 61 secunde etc.

Vorbind despre sport si viata religioasa, Kevin a marturisit ca: ” Am stabilit mai multe recorduri de-a lungul anilor, am tras avioane, vapoare, trenuri si camioane, cam tot ce se poate trage si nu doresc sa ma opresc acum, fac asta de peste 21 de ani, consider ca este un dar primit de la Dumnezeu.”

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)