Cel mai lung maraton World of Warcraft

Cel mai lung maraton de jocuri video World of Warcraft a fost realizat de catre Hecaterina Kinumi Iglesias aka Kinumi Cati  in Vigo, Spania,  pe data de  29 si 30 Martie 2014 dupa ce s-a jucat timp de 29 de ore si 31 de minute Wolrd of Warcraft.

Record World of Warcraft

Hecaterina, poreclita ” Kinumi Cati „, a jucat World of Warcraft pe un calculator doborand astfel si recordul pentru cel mai lung maraton de jocuri video pe un  MMORPG ( Massively multiplayer online role-playing game, in traducere: Un joc online cu foarte multi jucatori ). World of Warcraft este in care un numar mare de jucatori interactioneaza unul cu altul intr-o lume virtuala.

Hecaterina a marturisit pentru Guiness World Records – Cartea Recordurilor ca intotdeauna si-a dorit sa devina o cantareata dar are o pasiune la fel de puternica pentru jocuri video.

Ea detine si recordul pentru cel mai lung maraton de jocuri video pe un stil de joc japonez JRPG de 38 de ore si 6 minute timp in care s-a jucat Final Fantasy X, in Barcelona, Spania,  recordul fiind stabilit la intre 26 si 28 Iulie 2013.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)