Skateboard electric

Cel mai rapid skateboard electric

Cel mai rapid skateboard electric din lume a fost construit de catre Mischo Erban ( poreclit Daredevil ) de 32 de ani din Slovenia, impreuna cu echipa de la Next Generation Vehicles (NGV). La construirea skateboard-ului electric ( denumit NEXTBoard ) s-a folosit cea mai avansata tehnologie din domeniu, fiecare dintre cele 4 roti a fost pusa in miscare de  propriul motor electric Scorpion si a fost alimentat de  2 baterii Tattu 6S  legate in serie.

Skateboard electric
Cel mai rapid skateboard

Uimitorul record a avut loc pe data de 27 Octombrie 2015, cand ” Daredevil ” a reusit sa prinda cea mai mare viteza cu un skateboard electric modificat – 95,83 km/h pe aeroportul din Portoroz din Piran ( Slovenia ).  Recordul a fost stabilit pe o pista de avioane, iar viteza a fost masurata pe o distanta de 100 metri.

Incarcarea bateriilor skateboard-ului NEXTboard dureaza 1,5 ore si au o autonomie intre 10 si 15 km ( depinde de viteza cu care se merge ).

Intr-un interviu acordat celor de la Guiness World Records ( Cartea Recordurilor ) Misco Erban a marturisit ca „Sunt atras de viteza si am invatat sa stapanesc pericolele. ”

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)