Shakira World Coup

Cele mai multe like-uri pe Facebook

Recordul pentru cele mai multe like-uri pe site-ul de socializare Facebook este detinut de cantareata  de origine columbiana Shakira Isabel Mebarak Ripoll, nascuta la data de 2 februarie 1977. Recordul a fost certificat de Guinness World Records – Cartea Recordurilor in Iulie 2014.

Shakira World Coup
Shakira pe stadion

Starul Pop a stabilit un record in social media, mai exact, este prima persoana din lume care a strans 100 de milioane de LIKE-uri pe pagina ei de Facebook – https://www.facebook.com/shakira

In prezent, cantareata are 105,020,710 like-uri. Shakira a stabilit recordul dupa ce a postat o fotografie de pe Stadionul Maracana din Rio, Brazilia inainte de ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale FIFA 2014. Imaginea a strans peste 3,5 milioane de like-in doar patru zile. Like-uri record intr-un timp scurt au mai strans artistii Rihanna si Eminem.

Intrebata despre recordul stabilit, Shakira a spus ca ” Sunt extrem de onorata ca am un numar impresionant de fani, este modul cel mai simplu de a intra in contact cu ei. Social media, in special Facebook, m-a ajutat foarte mult, atat pe mine cat si pe alti colegi la reducerea decalajului dintre scena si public.”

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)