Omologheaza record mondial

Cat costa sa intri in cartea recordurilor

Crezi ca detii un record si nu stii ce trebuie sa faci ca sa te inscrii in cartea recordurilor? Afla cat costa si ce trebuie sa stii inainte sa omologhezi un record.

Vrei sa stabilesti un nou record sau sa bati un record deja existent? GuinnessWorldRecords.com – Site-ul oficial Cartea Recordurilor, ofera o varietate de tipuri de aplicatii pentru persoane fizice sau intreprinderi. Iata ce trebuie sa stii inainte de a aplica.

Aplicatia standard 

Daca nu te grabesti, daca esti persoana si nu grup, daca nu te gandesti sa promovezi un produs sau un serviciu prin recordul tau, atunci aplicatia standard este ceea ce cauti. Iata ce trebuie sa faci:

Vei aplica o cerere cu toate detaliile despre recordul tau. Va trebui sa astepti aproximativ 12 saptamani, dupa care vei primi recomandari din partea cartii recordurilor. Eventualele sugestii privind titlul de inregistrare implică o taxă de administrare nerambursabilă in valoare de 5 £ / 5 $ (+ TVA).
Revizuirea probelor se va face dupa alte 12 săptămâni, apoi vei astepta 2 săptămâni pentru a primi un răspuns la întrebările dumneavoastra.

Aplicatia servicii prioritare

Daca planificati o inregistrare de a intra in cartea recordurilor care implica cateva sute de persoane sau daca aveti nevoie ca recordul dumneavoastra sa fie aprobat la o anumita data, atunci, exista o modalitate de a accelera procesul de examinare a cererilor si dovezilor despre recordul dumneavoastra.

Va trebui sa aplicati o cerere cu toate detalii despre record.
Aplicația / cererea va fi revizuită în termen de 5 zile lucrătoare (Va costa de la 500 Lire / 800 dolari americani plus TVA, dacă este cazul) . Dupa alte 5 zile se vor analiza / revizui documentele / probele.
Răspunsuri la întrebările dumneavoastra, le veti primi în termen de 2 zile lucrătoare.
Se aplică taxe suplimentare pentru înregistrări noi de titluri in cartea recorduilor. Taxă suplimentară va costa 350 Lire.

Aplica aici pentru a stabili sau pentru a bate un record

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)