Cel mai mare obiect ambalat

Despachetarea celui mai mare camion ambalat

Cel mai mare obiect impachetat, un camion, masoara 21,95 metri iar titlul in Cartea Recordurilor a fost obtinut de constructorul american Volvo Truck in orasul Charlotte, din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, la data de 11 mai 2017.

Obiectul despachetat a fost un model de camion Volvo VNL, adăpostit într-o cutie de carton special construită de 23,46 metri cu geamuri transparente din celofan, pentru a surprinde un fan, un copil de doar 4 ani care a executat „unboxing-ul” ( despachetarea camionului ).

Micul Joel Jovine a fost ales de Volvo pentru a deschide o cutie de carton special construită, care trebuia să fie făcută din materiale standard pentru cutii – carton și celofan, să poata fi deschisă fără unelte, totodata să nu se desprindă atunci când camionul va fi scos.

Joel a fost extrem de încântat și a ajutat la realizarea câtorva imagini adorabile cu lansarea noului model de camion VNL Volvo Trucks.

Unboxing-ul în aceste zile, este foarte urmarit pe retelele de socializare, oamenilor le place să vadă produse noi deschise și să obțină o recenzie instantanee.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)