Femeia cu cele mai multe modificari ale corpului

Recordul pentru cele mai multe modificari corporale asupra unei femei este detinut de catre Maria Jose Cristerna din Mexic, ea are nu mai putin de 49 de modificari pe tot trupul, o mare parte din corpul ei este plin cu tatuaje, are o serie de implanturi transdermice pe frunte, piept si brate dar si multe piercing-uri in sprancene, buze, nas, limba, lobii urechilor, buric.

Cele mai multe modificari

Maria Cristerna socheaza pe toata lumea cu infatisarea ei inedita, ea este cunoscuta drept ‘ The Mexican Vampire lady ‘ ( Doamna Mexicana Vampir ).

In viata de zi cu zi, Maria lucraza ca DJ iar lumea se inghesuie sa o vada la platane.  A fost avocat, dar a renuntat la aceasta profesie pentru a deveni DJ, iar programul de acum ii da ocazia sa petreaca mai mult timp cu cei patru copii ai sai.

„Am ales sa imi modific corpul in acest fel pentru ca am un apetit aparte pentru extrem. Viata este mult prea scurta si uneori o irosim, asa ca am vrut sa profit de timpul pe care il am si sa imi exploatez frumusetea. Pentru mine asta inseamna frumusetea”, a spus Maria.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)