J Balvin locul 1 in Top US Hot Latin Songs chart

J Balvin a  reusit sa intre in Cartea Recordurilor cu piesa Ginza.  Hitul lui J Balvin a obtinut recordul pentru Cea mai lunga sedere pe locul 1 a unui cantec in graficul SUA Hot Latin cantat de un singur artist.

Indragita melodie a lui J Balvin – Ginza a ocupat locul 1 in Topul US Hot Latin Songs chart timp de 22 de saptamani promovandu-l direct in Cartea Recordurilor. Single-ul a fost lansat in anul 2015 si face parte din cel de-al patrulea album intitulat ” Energia „. Cantecul a intrat pe locul 1 in TOP pe data de 11 Octombrie 2015 si a iesit pe 12 Martie 2016.

J Balvin – Ginza

Ginza este unul din cele 6 single-uri latine ale lui J Balvin care au ocupat locul 1 si l-a facut pe artist imbatabil devenind liderul incontestabil al noii revolutii muzicale de sticl raggaeton la nivel mondial.

J Balvin a venit in New York pentru titlul de Ambasador a Saptamanii Modei a barbatilor din New York si a plecat cu un record in Guiness World Recods ( Cartea Recordurilor ).

Cantretul Columbian a ajuns sa colaboreze cu artisti de talie internationala precum Ariana Grande, Major Lazer, Justin Bieber si chiar cu Pharrell Williams.

J Balvin a declarat pentru Cartea Recordurilor: ” Mi-am imaginat foarte multe pentru viata mea, dar niciodata nu m-am gandit ca o sa intru in Cartea Recordurilor pentru cariera muzicala. Sunt foarte entuziasmat, foarte recunoscator si sper ca acesta sa nu fie ultimul titlu de acest fel. „

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)