Record Kitesurfing

Kitesurfing record

Multiplul recordman Sir Richard Branson a facut istorie din nou, de data aceasta cu un alt record mondial care implica sportul kitesurfing. In varsta de 63 de ani, Sir Richard Branson a stabilit un nou record mondial pentru cele mai multe persoane pe o placa de kitesurf. Recordul a fost stabilit pe pe tarmul insulei sale private din Necker Caraibe.

Record Kitesurfing
Richard Branson Kitesurfing

Pentru a stabili un nou record demn de Cartea Recordurilor, Sir Richard Branson a fost ajutat de prietena sa Susi Mai kitesurfer campioana germana. Alaturi de el, pe placa de kitsurfing i s-au alaturat Alice Galliers (din Marea Britanie ), Alison DiSpaltro ( din Statele Unite ale Americii ), precum si Susi.

Redactorul Sef Craig Glenday al Guinness World Records ( Cartea Recordurilor ) a declarat ca ” Pasiunea pentru kitesurfing, precum si inregistrarile aferente oceanice sunt cu adevarat deosebite, asteptam cu nerabdare inregistrari suplimentare pentru a mari lista sa deja in crestere.”

Antreprenorul britanic în prezent deține recordul pentru cea mai batrana persoana care a traversat Canalul Mânecii cu kiteboarding-ul dupa deplasarea de la Dymchurch, Kent, la Wimereux in nordul Frantei in trei ore si 45 de minute.

Branson detine, de asemenea, recordul pentru cel mai bogat prezentator de televiziune de realitate si, de asemenea pentru cei mai multe fani pe LinkedIn.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)