Ou Instagram Cartea Recordurilor

Un ou cea mai apreciata imagine de pe Instagram

Record de Like-uri pe Instagram al unui ou de gaina care a intrat in cartea recordurilor. O postare cu un ou a devenit virala pe Instagram si toate retelele de socializare propulsand-o direct in Cartea Recordurilor.

Imaginea cu celebrul ou, a fost postata pe 4 ianuarie 2019 pe contul de instagram „world_record_egg”, fiind insotita de urmatorul mesaj care continue un indemn la doborârea recordului anterior:
„Haideti să stabilim un record mondial și să obținem cea mai apreciata postare de pe Instagram. Sa batem recordul actual detinut de Kylie Jenner (18 milioane)!” Astfel, postarea a devenit virala, iar imaginea a fost apreciata de 26.225.469 de ori, intrand in Cartea Recordurilor la 14 ianuarie 2019, la doar 10 zile de la lansarea provocării online.

Vechiul record era detinut de Kylie Jenner, una din surorile lui Kim Kardashian, cu o postare in care anunța sosirea fiicei sale, Stormi. Recordul fusese stabilit în februarie 2018, când a depășit 18 milioane de aprecieri.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

La aflarea ca recordul ei a fost depasit, Kylie Jenner a răspuns prin postarea unui videoclip vechi despre încercarea de a prăji un ou pe asfalt, împreună cu descrierea „Luați acel mic ou”.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)