Pasi pentru a intra in cartea recordurilor

Pasi pentru intreg procesul de aplicare a unui record

Procesul de aplicare pentru a obtine un titlu in Cartea Recordului este unul foarte bine structurat si necesita timp.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine un titlu in Guinness World Records – Cartea Recordurilor este aplicarea recordului. Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a aplica propriul record și raspunsul la cele mai frecvente întrebări.

Pasul 1

Primul pas in obtinerea unui record mondial

Citiți cu atentie informațiile disponibile în secțiunea noastră de înregistrări de pe site. Aici puteți afla totul despre modul in care se desfasoara procesrul, motivele pentru care cererile sunt respinse și cum se aplică.

Pasul 2

Pasul 2 pentru a obtine un titlu in Cartea Recordurilor

Conectați-vă sau înregistrați-vă pe site pentru a accesa baza de date a înregistrărilor.

Pasul 3

Pasul 3

Găsiți categoria potrivita pentru înregistrarea dumneavoastra. Dacă categoria este activă și acceptă inregistrari noi, va avea un buton „Aplicați acum”, selectați această opțiune, ulterior, veți fi condus la un formular de cerere online. Dacă nu puteți găsi categoria potrivita, puteți sugera un nou titlu de înregistrare prin deplasarea în partea de jos a paginii și selectarea butonului „Aplicați pentru un nou titlu de înregistrare”.

Pasul 4

pasul 4


Completați și trimiteți formularul. In timpul completarii formularului puteți alege dacă doriți să achiziționați o aplicație prioritară / urgenta, ceea ce înseamnă că veți primi instrucțiunile în 5 zile lucrătoare. (Atentie, daca optati pentru servicii prioritare se vor aplica taxe). O aplicație standard va dura până la 12 săptămâni pentru a primi instrucțiunile, uneori si mai mult dacă există o cerere mare de recorduri. Verificați perioadele curente de așteptare pentru a obține informații actualizate cu privire la timpul de așteptare.

Pasul 5

pasul 5

Dacă cererea dumneavoastra este acceptată, veți primi instrucțiunile de înregistrare și pașii următori.

Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)