Recordul nu poate fi acceptat

Principalele motive pentru care recordul tau este respins

Din păcate, numeroase titluri noi sunt respinse în fiecare an, prin urmare citiți cu atenție informațiile din această secțiune pentru a evita o eventuala dezamăgire.

Prima regulă dupa care ar trebui sa va ghidati este – dacă nu puteți măsura / cântări / număra – atunci probabil nu se poate incadra ca fiind un record!
Cererile de motive generale sunt respinse

 Descrierea insuficientă: detaliile furnizate de tine sunt insuficiente pentru o evaluare.
 Criteriile nu sunt îndeplinite: de exemplu, înregistrarea ta nu este standardizata (citeste „Criteriul complet pentru un titlu in Cartea Recordurilor„).
  Recordul tau nu contine un format standard: de exemplu, recordul tau suna cam asa: cele mai multe trucuri în 7 minute, ceea ce nu este un interval de timp pe care noi îl monitorizăm. Cartea recordurilor monitorizează înregistrările de 1 minut, 3 minute sau 1 oră. Verificați ghidul pentru a verifica formatul unei înregistrari.
 Dosare de cercetare sau istorice: acestea provin din partea unor consultanți și instituții de specialitate și nu incurajam aplicații proactive pentru aceste înregistrări, puteți utiliza formularul de feedback pentru a ne avertiza despre un nou record.
 Prea specializate: înregistrările trebuie să poata fi doborate și să creeze concurență internațională, exemplu: dacă sugestia ta este specifică unei zone, se poate sa nu fie acceptată.
 Necorespunzător / ofensiv: Cartea recordurilor nu va procesa aplicații inadecvate / indecente sau ofensatoare.
 Categorii desființate: titlurile / categoriile retrase nu vor apărea în lista de înregistrări pe care o monitorizăm și nu vor fi acceptate dacă sunt sugerate ca titluri noi.

Tipuri specifice de înregistrări care nu sunt acceptate niciodată!

Consumul de alcool: Cartea Recordurilor mondiale nu mai ia în considerare cererile pentru înregistrări care implică consumul rapid de alcool.
 Rapoartele de animale:  Nu monitorizează categorii separate pentru diferite rase, doar înregistrări absolute, cum ar fi „cel mai lung câine” , „cea mai batrana pisică” etc.
Consumul și eliberarea animalelor: Nu monitorizează nici un fel de înregistrare care implică consumul de animale sau eliberarea animalelor.
  Înregistrări daunatoare animalelor: Nu monitorizează niciun fel de înregistrări in care pot fi animalele pot fi ranite.
  Lucrari de artă: din cauza naturii foarte subiective a acesteia și a dificultății de a cuantifica „arta”, nu se iau în considerare nici o cerere de desen / pictură.
Clipiri într-un minut: nu putem monitoriza acest titlu.
Înregistrări incorecte: în ceea ce privește înregistrările de costume de participare în masă, Cartea Recordurilor trebuie să limiteze cantitatea de categorii la cele care au o rochie foarte specifică, standard, iconică, recunoscută pe plan internațional.
Înregistrări la distanță (în costum, împingând un carucior, etc.): se acceptă doar înregistrări pentru distanțe standard.
 Inregistrarile care au impact ecologic: cum ar fi, cea mai mare eliberare de baloane, felinare de cer, etc. nu mai sunt monitorizate.
 Învățare rapidă: deoarece, nu este posibila măsurarea in cât timp este învățat un subiect, prin urmare, nu se monitorizează înregistrările pe baza timpului necesar pentru a învăța un subiect.
Cel mai rapid muzician (cel mai rapid violonist, pianist etc.): după ce am efectuat o revizuire completă și detaliată, am concluzionat că, din nefericire, nu putem continua să monitorizăm aceste categorii.
 Post greva / foamei: este o zonă atât de sensibilă și dificil de monitorizat, nu acceptăm aplicații publice pentru această categorie.
Inceputuri: nu sunt acceptate în general, cu excepția reperelor care schimbă jocul, care au deschis noi posibilități și au marcat începutul unor noi ere, moduri și standarde.
Pistrui: semnele de naștere și pistruii variază în funcție de mărime și adâncime, așa că numărarea individuală a acestora sau evaluarea dimensiunii lor nu este suficient de precisă pentru un titlu in Cartea Recordurilor.
 Cele mai grase/grele animale: s-a întrerupt acceptarea cererilor pentru animalele de casă cele mai grele sau mai ușoare. Măsuram înălțimea, lungimea și vârsta pentru majoritatea animalelor salbatice și animalelor de companie.
Rezultatele jocurilor cu scor mare: înregistrările cu scoruri mari pentru jocuri video nu sunt monitorizate activ de către Cartea Recordurilor.
Cea mai mare activitate la altitudine la bordul unei aeronave: Cartea Recordurilor nu monitorizează evenimentele petrecute la cea mai mare altitudine (de exemplu, eveniment social sau joc sportiv) la bordul aeronavelor.
 Improvizări artistice: nu putem lua în considerare cererile referitoare la sesiuni de improvizație, deoarece este imposibil să se asigure performanța muzicală și calitatea acestor performanțe.
  Ascultarea muzicii: este necesar ca fiecare înregistrare să fie cuantificabilă cu precizie și obiectivitate, dar cu înregistrări care implică ascultarea muzicii sau a radioului nu există nici o modalitate de a dovedi că participanții asculta muzica și se concentrează într-adevăr.
 Oameni care mănâncă sau beau: nu se monitorizează înregistrările pentru cei mai mulți oameni care mănâncă produse alimentare. În schimb, monitorizăm un număr selectat de înregistrări de mese iconice, cum ar fi „Cea mai mare cină”.
  Cele mai multe recorduri doborate într-un timp stabilit: nu monitorizează un record intr-un timp stabilit pentru doborarea altor recorduri

 Cele mai multe produse consumate într-un minut / cel mai rapid timp de a mânca un produs: Recordurile mondiale monitorizează deja un număr limitat de înregistrări culinare iconice și nu există planuri de a accepta alte titluri în acest domeniu în acest moment. Dacă sunteți interesat într-o înregistrare de mâncare, vă rugăm să faceți o cerere și să căutați pentru a vedea întreaga listă de posibilități.
 Cea mai batrana persoana cu o boala / sindrom / handicap: Cartea Recordurilor nu mai este capabila sa monitorizeze inregistrarile bazate pe cea mai veche persoana cu o boala, sindrom sau handicap.
 Fotografie – fotografii de grup: datorită fotografiilor realizate la evenimente sportive, mitinguri și altele similare, nu putem accepta înregistrări pentru cele mai mari fotografii de grup.
Poezie: datorită naturii foarte subiective a poeziei, înregistrările mondiale monitorizează doar înregistrări mai largi de publicare pentru poezie.
Califică
ri: Recordurile Mondiale nu acceptă înregistrări privind calificările, în primul rând pentru că este dificil să se cuantifice la un nivel care să permită judecarea înregistrării la nivel internațional. Fiecare țară și fiecare instituție academică are propriile sale metode de acordare a creditelor de curs, a diplomelor sau a calificărilor și, prin urmare, nu poate stabili un standard internațional pe baza căruia să se înregistreze.
Calificare după vârstă: Cartea Recordurilor încearcă să includă o varietate de activități cât mai variate pentru a apela la diferite grupe de vârstă și să se concentreze asupra înregistrărilor absolute, decât pe cele calificate într-un fel.
Înregistrările bazate pe originalitate / unicitate: „originalitatea / unicitatea” nu sunt cuantificabile în mod obiectiv și, prin urmare, nu pot constitui baza unui record mondial.
Înregistrări calificate după dizabilități: titlurile sunt deschise oricui, indiferent de nivelul lor de abilități.
 Fructe minuscule / legume / plante: nu monitorizăm înregistrările de plante mici / fructe / legume.
 Accelerarea pe drumurile publice: nu acceptăm încercări de viteza, într-un vehicul motorizat pe o autostradă publică, deoarece astfel de încercări ar cere contestatorului să efectueze, de fapt, o cursă sau un proces de timp pe drumurile publice. Singura excepție de la această regulă este dacă autostrăzile utilizate sunt închise în mod special în scopul încercării de înregistrare. Monitorizăm o gamă largă de înregistrări „Cel mai mic consum de combustibil într-o călătorie de la A la B” și îi încurajăm pe solicitanți să le considere o alternativă.
 Realizări sportive: pentru înregistrările care implică în mod direct performanța în sport, trebuie să acceptăm doar acelea care apar la un amator profesionist, internațional sau preeminent la cel mai înalt nivel (adică Jocurile Olimpice).
 Testele medicale: nu se monitorizează majoritatea operațiilor / testelor invazive într-un interval scurt de timp.
 Aparate de haltere: datorită diferențelor în configurațiile greutăților mașinilor, aceste înregistrări nu sunt monitorizate.
 Minori: Cartea Recordurilor nu recunoaște, în general, înregistrările de anduranță pentru cei cu vârsta de cel puțin 16 ani.

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)