Radio in Cartea Recordurilor

Radioul cu cei mai multi abonati pe YouTube

Pe data de 19 ianuarie 2014 o echipa a Guinness World Records – Cartea Recordurilor a vizitat cel mai ascultat radio din Marea Britanie Radio 1, unde au fost prezenti DJ Fearne Cotton si DJ Greg James precum si controlorul Ben Cooper. Astfel s-a stabilit ca Radio 1 a stabilit un numar record de abonati la canalul Youtube, un numar de 1 milion de fani ceea ce il face primul post din lume care a atins acest reper.

Radio in Cartea Recordurilor
BBC Radio 1

Greg James a spus: „Este foarte important ca Radio 1 sa nu ofere doar muzica de calitate ci de asemenea sa ofere si videoclipuri bune, si sa ne asiguram ca tot mai multi oameni stiu despre ceea ce facem.

Este foarte tare sa stii ca radio-ul la care lucrezi Radio 1 a stabilit un record mondial si o sa apara intr-o carte pe care am primit-o mereu de Craciun.”

Editorul sef al Cartii Recordurilor Craig Glenday, a declarat ca ” Niciun alt radio nu a fost atat de vital, atat de vibrant si ca Radio 1.

Este important pentru Guinness World Records ca aceste noi evolutii digitale sa fie reflectate in cartea recordurilor, deci suntem mai mult decat fericiti sa urez bun venit Radio 1 in familie.”

Postul de radio din Marea Britanie BBC Radio 1 are aceeasi emisiune ” hiturile zilei ” de 47 de ani. Vezi canalul de YouTube al BBC Radio 1 – http://www.youtube.com/user/bbcradio1

Cartea Recordurilor
Ultimele postari ale lui Cartea Recordurilor (vezi toate)